JB1 in Etten-Leur met prachtige vide en veel lichtinval

In het gezellige Etten-Leur hebben wij een aantal jaar geleden deze woning opgeleverd, bij ons bekend als de JB 1. De JB 1 is onder andere aangevuld met een vide in de woonkamer. De woning heeft daarnaast een aantal bijzondere details, zoals de ramen aan de linkerzijgevel. Deze steken als het ware uit, ook wel bekend als een bloemkozijn.

Deze mooie woning in Etten-Leur is voorzien van een keuken gericht op de tuin, inclusief een groot kookeiland. De woonkamer zit aan de straatkant. Daarnaast bevindt zich aansluitend op de hal, maar ook bereikbaar vanuit de keuken, de bijkeuken.

De kamers

De woonkamer van deze woning is heel licht door de vide. De hal heeft een open trap met toegang tot de eerste verdieping. Daar vind je de master slaapkamer. Deze ruime slaapkamer is volledig open tot aan de kap. De kamer is gericht op de tuin en met kozijnen op vloerhoogte vangt deze veel licht. Heerlijk wakker worden dus. De slaapkamer aan de voorkant van de woning is eveneens ruim en licht. Er bevindt zich nog een kleine kamer tegenover de badkamer, in gebruik als kantoor. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, wastafel en een toilet.

Prefab bijgebouw

Deze mooie woning in Etten-Leur is een aantal jaar later uitgebreid met een bijgebouw, voorzien van zonnepanelen. De woning heeft een fijne tuin met veel lekkere zon- en schaduwplekjes. Dat wordt genieten in de zomer!

Contact

Ook op zoek naar een prefab woning? Wij vertellen u graag meer!

In de spotlight met trots

Ruim wonen in Etten-Leur

JB1 in Etten-Leur met prachtige vide en veel lichtinval