De Janssen-Bouw Basismodellen

Bij ons is alles mogelijk, we passen graag aan wat u wilt veranderen.

Prefab woning

Een woning van Janssen-Bouw

Bent u op zoek naar een prefab woning? Bij ons is alles mogelijk!
Wij realiseren in onze eigen huizenfabriek uw woning. Het stappenplan naar uw droomwoning bestaat uit drie fases: vraag een brochure aan op onze website, maak een afspraak met onze specialisten om de vervolgstappen te bespreken en dan: bouwen maar! Kijkt u al uit naar uw nieuwe woning?

Onze nulpunters

Doordat wij met veel aandacht produceren en bouwen, leveren wij jaarlijks meer dan de helft van onze prefab woningen op met nul opleverpunten. Inmiddels beter bekend geworden als de Janssen-Bouw nulpunters!
De woningen die wij al gebouwd hebben, zijn ons visitekaartje. Heeft u onze
projecten al gezien?

Langskomen in Etten-Leur?

Wilt u eens langskomen in onze showroom in Etten-Leur om te praten over uw toekomstige woning? Maak een afspraak en de koffie staat klaar! 

Prefab JB4
Prefab bouwer

Details maken het verschil

Bij het ontwerpen van een huis spelen veel vragen. Welke voeg- en steenkleur kiest u, welke dakpan vindt u mooi en liever beton of keramisch? Met het antwoord op deze vragen kiezen we de componenten die bij u passen en realiseren wij uw droomwoning. Wij hebben inmiddels al ruim 800 prefab huizen opgeleverd en vertellen graag meer over de keuzemogelijkheden. Door middel van beeld en tekst wordt alles een stuk duidelijker.

Over Janssen-Bouw als uw prefab villabouwer

Janssen-Bouw is dé prefab specialist uit de regio Etten-Leur & Breda. Wij produceren in onze eigen fabriek en bouwen uw prefab huis met ons eigen personeel. Janssen-Bouw heeft aandacht voor de kwaliteit van uw woning. Wij vinden het belangrijk dat het bouwproces onbezorgd verloopt én hebben respect voor uw budget.

Inspiratie voor uw prefab woning

Janssen-Bouw inspireert graag, bekijk daarom op deze pagina diverse basic prefab woningen. Ieder van deze hebben hun unieke eigenschappen toegepast door de gebruiker. Wilt u graag rolluiken, een dakkapel of juist liever twee openslaande tuindeuren? We gaan graag met u in gesprek voor het realiseren van uw droomwoning.

Review prefab woning familie Timmers

Wij verzamelen onze eigen reviews aan het einde van iedere oplevering zoals bij onze projecten.

Familie Timmers

“Wij genieten onbeperkt van ons nieuwe nieuwbouw."

Zeer tevreden en persoonlijk begeleid door het gehele traject van onze woning. Van tekenen en meedenken tot opleveren. Ik beveel Janssen-Bouw uit Etten-Leur van harte aan.

Fam. Timmers

Vorige
Volgende

Zeer tevreden en persoonlijk begeleid door het gehele traject van onze woning. Van tekenen en meedenken tot opleveren. Ik beveel Janssen-Bouw uit Etten-Leur van harte aan.

Vorige
Volgende

Wij verzamelen onze eigen reviews aan het einde van iedere oplevering zoals bij onze projecten.

Vraag gratis onze brochure met prijslijst aan

In onze brochure vindt u al onze basismodellen, plattegronden en opties. We sturen meteen een prijslijst mee zodat u een compleet beeld krijgt van uw mogelijkheden.

Prijslijst prefab woningen

Laat een review achter