Prefab woning prijzen

Kosten prefab woning

Prefab is een afkorting van prefabricated, wat vooraf gebouwd betekent. Alle onderdelen van uw prefab woning worden vooraf in onze huizenfabriek in Etten-Leur gebouwd. Vervolgens worden deze complete onderdelen vervoerd naar de bouwplaats en in elkaar gezet.

Om u de beste kwaliteit te garanderen, bouwen wij uw prefab woningen alleen met eigen personeel. 

Kosten prefab woning

U bepaalt zelf de prijs van uw prefab woning

Er is voor ieder budget een prefab woning. We hebben een prijslijst voor onze prefab woningen ofwel cataloguswoningen, maar een prefab woning is bij Janssen-Bouw altijd op maat! Kies de woonstijl die bij u past, de componenten die u belangrijk vindt en bepaal zelf of u uw woning wilt laten bouwen in traditionele bouw of houtskeletbouw. Geen mooiere keuze, dan een vrije keuze!

Bekijk onze woningen en referenties om een beeld te krijgen van alle mogelijkheden met prefab woningbouw of vraag nu onze brochure aan en ontvang een kostenoverzicht thuis!

Type woning
Vanafprijs
Casco
€ 113.100,-
Afgebouwd
€ 251.170,-

Wat vinden anderen van hun prefab woning?

Bent u benieuwd naar de ervaringen van huidige bewoners van prefab huizen? Wij hebben sinds onze oprichting al meer dan 800 woningen ontworpen. De bewoners van deze woningen zijn ons visitekaartje. Bekijk alle woningen van huidige bewoners op onze projectenpagina

Kosten prefab woning

Kom de prijs van uw prefab woning bespreken in onze showroom

Bij Janssen-Bouw is een prefab woning altijd op maat. We hebben geen standaard afmetingen en indeling in onze prefab woningen. Het is voor u daarom mogelijk om de woning volledig naar eigen wens in te delen. Hierdoor is de prijs van een prefab woning altijd anders. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek bij ons in onze showroom.

We nemen dan uw wensen door en bespreken de kosten van uw droomhuis. Maak een afspraak via 076 50 40 944 of mail info@janssen-bouw.nl

Review prefab woning familie Timmers

Wij verzamelen onze eigen reviews aan het einde van iedere oplevering zoals bij onze projecten.

Familie Timmers

“Wij genieten onbeperkt van ons nieuwe nieuwbouw."

Zeer tevreden en persoonlijk begeleid door het gehele traject van onze woning. Van tekenen en meedenken tot opleveren. Ik beveel Janssen-Bouw uit Etten-Leur van harte aan.

Fam. Timmers

Vorige
Volgende

Vraag gratis onze brochure met prijslijst aan

In onze brochure vindt u al onze basismodellen, plattegronden en opties. We sturen meteen een prijslijst mee zodat u een compleet beeld krijgt van uw mogelijkheden.

Gratis brochure