Vrijstaande prefab woning in Zestienhoven / Rotterdam

Oplevering prefab woning in Rotterdam

Dit bouwproject is begonnen als een Janssen Bouw JB 3 prefab woning, maar in de loop van het project veranderd, waardoor het als een op maat gemaakte prefab woning is geëindigd. Zo leuk dat we alles voor onze opdrachtgevers kunnen bouwen! Deze mooie woning is opgeleverd in Park Zestienhoven. Op een tweetal opleverpunten zou het een nulpunter zijn geweest.

Deze JB3 prefab woning is door onze villabouwers opgebouwd in de prefab beton methode. Het resultaat is een vrijstaande woning met een ruime entree en een extra garage. De vele ramen geven de woning in Rotterdam voldoende lichtinval.

Bekijk de opbouw

Uw droomhuis realiseren met Janssen-Bouw?

Wil jij ook je droomhuis realiseren net zoals de gelukkige bewoners van deze prachtige prefab woning in Rotterdam? Bij Janssen-Bouw heeft u de mogelijkheid om diverse woningen gebouwd in prefab naar eigen ontwerp te laten bouwen. Zo is deze woning met onze prefab beton methode op maat gebouwd. Benieuwd waarom zoveel mensen kiezen voor het bouwen van prefab huizen met Janssen-bouw? Bekijk hier alle voordelen van houtskelet en prefab bouwen.

Liever direct een offerte aanvragen?

Of vraag een gratis brochure aan om meer informatie over Janssen-Bouw en prefab wonen te verkrijgen.

Deel:

Laat een bericht achter