Traditioneel

Uw droomhuis opgebouwd uit steenachtige materialen? Dan heeft Janssen-Bouw met traditionele bouw voor u de oplossing! De woning wordt in geconditioneerde omstandigheden geprefabriceerd. Hierdoor wordt een zeer hoge kwaliteit gegarandeerd.

Wat is traditionele bouw?

Prefab bouwen is de onbetwiste toekomst. In deze tijd draait het om efficiency. De traditionele woning moet foutloos én op tijd gebouwd zijn. De buiten-, binnenwanden en vloeren worden prefab in de fabriek vervaardigd.

 

De verdiepingsvloer en begane grond vloer

De verdiepingsvloer en de begane grond vloer zijn van beton, voorzien van de nodige sparingen.

 

De opbouw van de verdieping

Op de verdieping zijn de wanden uitgevoerd in houtskeletbouw, vanwege het verhoogde wooncomfort. Deze wanden in beton uitvoeren kan natuurlijk ook.

 

Traditioneel je huis bouwen scheelt in bouwtijd

Ook in deze bouwmethode staat Janssen-Bouw bekend om haar efficiency. De gehele woning wordt in één week opgebouwd.

 

De doe-het-zelver

De doe-het-zelver komt geheel tot zijn recht bij Janssen-Bouw. Door uw traditionele prefab huis casco op te laten leveren en de binnenafwerking zelf uit te voeren, kunt u letterlijk aan uw eigen droom bouwen!

Wij kunnen de woning in iedere fase aan u opleveren, bijvoorbeeld casco met metselwerk, casco met een afbouwpakket of casco met de installaties.

U ontvangt van ons een gebruiksaanwijzing voor de afwerking en staan u ter zijde voor het beantwoorden van eventuele vragen.

 

Gezondheid van uw traditionele droomhuis

De 1e verdieping van een traditionele woning wordt afgewerkt met een gipsbeplating. Een gipsplaat heeft de eigenschap dat deze vochtregulerend is. Een vochtig binnenklimaat merkt u gelijk aan uw luchtwegen. Door de vochtregulerende werking van de gipsbeplating wordt het vochtige binnenklimaat aanzienlijk verminderd.

Wanneer u last heeft van uw luchtwegen is het wellicht raadzaam om een stofzuigersysteem toe te passen: in de wanden zitten aansluitpunten voor de slang en op een centraal punt wordt de stofzuiger met opvangbak geplaatst. U heeft dan geen last van het verspreiden van kleine stofdeeltjes in de lucht en het geluid van de motor van de stofzuiger.

Eveneens is het raadzaam om voor vloerverwarming te kiezen. Een radiator hangt aan de muur en vanaf die plaats moet de radiator de gehele ruimte verwarmen. Bij de radiator loopt de temperatuur aardig op, terwijl het in het midden van de te verwarmen ruimte een stuk kouder is. Het gevolg hiervan is dat er luchtstroming gaat plaatsvinden, waardoor er stofdeeltjes door de lucht getransporteerd worden. Vloerverwarming verwarmt de gehele vloer. De luchtstroming zal hierdoor een stuk minder zijn als bij radiatoren.

Dus vloerverwarming voor een gezonder en verhoogd woonklimaat.

 

Plafondafwerking begane grond

De onderzijde van de betonplaten worden glad en gereed voor verdere afwerking (b.v. spac spuiten) opgeleverd.

 

Meer informatie over traditionele bouw bij Janssen Bouw? 

Wij kunnen u alles vertellen over traditioneel huis bouwen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en leveren graag zogenaamde nul-punters op. 

Een nul-punter is bij ons een prefab droomhuis die zonder openstaande punten opgeleverd wordt. 

Vraag vrijblijvend onze brochure aan of neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom in Etten-Leur. 

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.