Afgebouwd

Meer dan casco oplevering?

Bekijk de mogelijkheden

Bouwvergunning
Al het noodzakelijk te maken tekenwerk en berekeningen voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning voor bouwen, behoudens aanvullende eisen van gemeentes, provincies en overheid.


Grondwerk
Na het uitzetten van de bouwplank wordt de bouwput tot 700 mm onder het peil uitgegraven. Met de uitkomende grond wordt later de fundering weer aangevuld.


Fundering
De fundering is een gewapende betonstrook met een geïsoleerde betonnen opstorting, conform de opgave van de constructeur. Bij een strokenfundering wordt de afstand tussen de betonstrook en de vloer (trasraam) niet van kwetsbaar metselwerk gerealiseerd maar van een dubbele (geïsoleerde) betonopstorting.


Begane grond vloer
De begane grond vloer is een gewapende betonvloer.


Beveiliging
Buitendeuren en draaikiep ramen met meerpuntssluitingen conform de eisen van het politiekeurmerk. Indien gewenst, brengen wij geheel vrijblijvend een offerte uit voor een alarminstallatie en / of camera beveiliging.


Prefab bouwelementen
Bij hout skelet bouw bestaan de elementen uit stijl- en regelwerk met aan de buitenzijde een plaatmateriaal. Alle elementen, zowel binnen- als buitenwanden, hebben een stijlafstand van 400 mm.


Bij traditionele bouw zijn de binnenspouw wanden en binnenwanden van beton.

Verdiepingsvloer
Deze kan bestaan uit een:

- systeemvloer
- comfortvloer
- betonvloer

Dakopbouw
Bij een casco woning is de gehele kapconstructie geïsoleerd inclusief de eventuele zolder. Onze kapconstructie is aan de binnenzijde met beplating afgewerkt en aan de buitenzijde afgedekt met een betonpan. De dakomlijsting en de goten zijn van watervast verlijmd multiplex.

In de badkamer wordt een daktuimelraam gemonteerd, indien van toepassing.

Kozijnen
De buitenkozijnen zijn van hardhout. De ramen kunnen naar keuze in een draaikiep of draairaam uitgevoerd worden. Buitenbeglazing met HR++ isolatieglas.


Schilderwerk
Al het af te schilderen houtwerk is voorbehandeld met een grondverf in de kleur naar keuze.


Metselwerk
De buitengevels worden opgemetseld met een handvormsteen en boven de kozijnen komen rollagen. Onder de kozijnen komen keramische raamdorpelstenen en onder de peilkozijnen een betonnen kantplank.


Isolatie
Hout skelet bouw elementen, zowel binnen- als buitenwanden, als ook plafonds worden geïsoleerd met minerale wol, RC-waarden conform de geldende voorwaarden en waar nodig afgeschermd met dampremmende folie.
Bij traditionele bouw wordt er in de spouw isolatie aangebracht van voldoende dikte.


Wandafwerking
Hout skelet bouw wanden worden afgewerkt met gipsbeplating en worden naadloos opgeleverd. Op de uitwendige hoeken van de wanden worden hoekbeschermers verwerkt.
Alle wanden worden behangklaar opgeleverd.


Plafondafwerking
Bij hout skelet bouw woningen worden de plafonds met gipsbeplating afgewerkt en naadloos opgeleverd. Alle plafonds worden gereed voor spuitwerk opgeleverd.


Installaties
De meterkast wordt uitgevoerd met vijf mantelbuizen ten behoeve van elektra, water, gas, centrale antenne inrichting en telecom. De riolering wordt tot 2 meter buiten de gevel aangebracht. 

  • Hemelwaterafvoeren in de kleuren grijs of wit een en ander aangepast aan de kleur van de stenen.
  • Elektra-installatie conform de geldende voorschriften.
  • Al de benodigde koud- en warmwaterleidingen.
  • De woning wordt voorzien van een HR gasgestookte combiketel en radiatorverwarming en / of vloerverwarming. Een gasleiding wordt aangebracht naar de HR-combiketel en indien nodig naar het gasfornuis.
  • In iedere woning wordt een gecontroleerd ventilatiesysteem.

Vloerafwerking
Op de begane grond wordt een zandcement vloer aangebracht.


Binnenafwerking
Onder de kozijnen worden kunststof vensterbanken aangebracht. Overgangen van wand naar vloer worden met een voorgelakte MDF-plint afgewerkt.


Trappen
De trap is een hardhouten trap met een hekwerk op de boom en, indien van toepassing, een ballustrade op de 1e verdieping. Indien van toepassing is de zolder bereikbaar via een vaste trap of een 2- of 3-delige zoldertrap.


Binnenkozijnen en deuren
De binnenkozijnen zijn van zware, houten uitvoering met dubbele profilering waarin voorgelakte opdekdeuren worden afgehangen.


Hang- en sluitwerk
Op de buitendeuren en binnendeuren worden aluminium deurkrukken en schilden gemonteerd. U kunt een keuze maken uit diverse modellen.


Sanitair
U bent vrij in de keuze waar u uw sanitair koopt. Er is geen stelpost opgenomen met de verplichting om het sanitair in een geselecteerde showroom uit te zoeken. Wij zorgen er voor dat de leidingen op de juiste plaats worden aangebracht, zodat u zonder het verslepen van leidingen, uw sanitair kan monteren. 

Uiteraard kan onze installateur een offerte maken voor het sanitair, de keuze is aan u.

Keuken
U bent vrij in de keuze waar u uw keuken koopt. Er is geen stelpost opgenomen met de verplichting om de keuken in een geselecteerde showroom uit te zoeken. Wij zorgen er voor dat de leidingen op de juiste plaats worden aangebracht, zodat u zonder het verslepen van leidingen, uw keuken kan monteren. 

Uiteraard kunnen wij een offerte maken voor uw keuken, de keuze is aan u.

Prijzen/betaling
Betaling kan/mag in termijnen of u betaalt pas bij de oplevering. Alles naar uw eigen keuze!

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.