Riante JB 2 villa te Made

Schitterende prefab villa in Made

We hebben een schitterende ruime villa aangeleverd in Made. De woning is gebaseerd op onze JB 2, maar is helemaal aangepast aan de wensen van de klant.

Details van de prefab villa

Deze JB 2 beschikt over een ruime entree met vide. Hierdoor heb je een mooie ruime binnenkomst. Via de entree loop je de grote woonkamer binnen. De woonkamer is met de keuken verbonden door middel van twee grote openslaande deuren. Wanneer je de keuken instapt stuit je op een gezellige eethoek met deuren naar de achtertuin. Aan de andere kant van de keuken bevindt zich het kookeiland. De bovenverdieping heeft onder andere 3 slaapkamers. Een daarvan is de master bedroom en heeft zelfs een eigen inloopkast. Aan ruimte is er in de woning geen gebrek. Er is een grote berging aanwezig waar ook plek is voor de wasmachine en droger.
De JB2 villa is aangepast aan de wensen van de klant. De binnendeuren hebben een zwart beslag en de buitenkant is afgewerkt met arduin waterslagen.

Wil je graag meer informatie ontvangen?

Ben je benieuwd geworden naar de JB2 prefab villa? Of ben je nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

In de spotlight met trots

Ruim wonen in Etten-Leur

JB1 in Etten-Leur met prachtige vide en veel lichtinval