Prefab herenhuis te Prinsenbeek

Luxe JB10 te Prinsenbeek

Deze prachtige woning is van alle gemakken voorzien. De woning is ruim, voorzien van een binnenzwembad, sauna en is er voor jou én je gasten. Ook op zoek naar een prefab herenhuis?

Details en aanpassingen prefab herenhuis

Deze JB10 is een uniek exemplaar. De bewoners kozen voor comfort en luxe, dit is overal terug te zien. Op de begane grond bevind zich de ruime entree met trappenhuis naar de eerste en tweede verdieping. Ook is het mogelijk vanuit hier de kelder te betreden. De dubbele deuren geven toegang tot de ruime woonkamer met leefkeuken. De woonkamer is voorzien van een ronde serre en dubbele openslaande tuindeuren. De keuken is ruim opgezet en voorzien van een twee eilanden. Vanuit de keuken is het mogelijk de bijkeuken, vervolgens het zwembad of de garage te betreden.

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers. De master geeft toegang tot de inloopkast en badkamer en-suite, beide voorzien van schuifdeuren. De overloop geeft toegang tot een separaat toilet en de tweede verdieping. Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens vier slaapkamers, een badkamer met douche en separaat toilet.

De luxe afwerkingen in dit prefab herenhuis, waaronder de natuursteen waterslagen, dubbele voordeur, vakverdeling in de ramen en afgetimmerde dakgoten maken deze woning uniek.

In de spotlight met trots

Ruim wonen in Etten-Leur

JB1 in Etten-Leur met prachtige vide en veel lichtinval