Levensloopbestendige JB9 te Etten-Leur

Klaar voor de toekomst

De bewoners van deze mooie villa in Etten-Leur zijn klaar voor de toekomst. De woning is ruim en van alle gemakken voorzien, inclusief slaapkamer met badkamer en-suite op de begane grond. Daarbij een ruime garage met bergzolder.

Details

Deze JB9 is prachtig uitgebouwd aan de voorzijde met een erker, aan de achterzijde voorzien van een grote serre met aansluitend nog een overkapping. Deze JB9 heeft een ruime woonkamer met ruimte voor een grote eetkamertafel. Aansluitend bevind zich de ruime u-keuken met ruimte voor een ontbijttafel. Vanuit de keuken is toegang tot de ruime serre van maar liefst 18m2, de openslaande tuindeuren geven toegang tot de tuin.
Boven bevinden zich slaapkamer 2, 3 & 4 en een tweede badkamer. Aan extra opbergruimte is gedacht, de overloop geeft toegang tot zowel de bergzolder als een extra kast. .

De woning is verder aangepast naar de wensen van het gezin en voorzien van een lichtkoepel in het dak van de overkapping. Ook is er gekozen voor kunststof kozijnen, zonnepanelen en kunststof vensterbanken. De dakgoten en overstekken zijn afgewerkt met Rockpanel, een onderhoudsvriendelijk materiaal.

In de spotlight met trots

Ruim wonen in Etten-Leur

JB1 in Etten-Leur met prachtige vide en veel lichtinval