Prefab woning: Uw droomhuis van hoge kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd!

U wilt graag een onbezorgd bouwproces waarbij u niet te maken krijgt met onverwachte kosten of een flinke bouwvertraging. Te mooi om waar te zijn? Niet bij Janssen-Bouw. Wij bouwen tegen een scherpe prijs supersnel uw droomhuis! Lees meer over wat een prefab woning bij ons inhoudt en welke mogelijkheden u heeft.

Wat is een prefab woning?

Prefab is een afkorting van prefabricated, wat ‘vooraf gebouwd’ betekend. Alle onderdelen van uw prefab woning worden vooraf in onze huizenfabriek in Etten-Leur gebouwd. Vervolgens worden deze complete onderdelen vervoerd naar de bouwplaats en in elkaar gezet.

Vraag de gratis brochure aan voor een prijsoverzicht van onze prefab woningen.

Voordelen van prefab bouwen

- Financiële zekerheid
Omdat de onderdelen van uw prefab woning kant en klaar naar de bouwplaats worden vervoerd, is er minder ruimte voor aanpassingen dan bij een traditionele bouw. Om deze reden wordt er altijd uitgebreid de tijd genomen om alles voor uw prefab woning tot in detail te bespreken. Door deze uitgebreide voorbereiding ontstaan er minder faalkosten en weet u financieel precies waar u aan toe bent.  
 
- De bouw vindt plaats in onze eigen huizenfabriek
We bouwen alle onderdelen van uw prefab woning onder optimale omstandigheden wat de kwaliteit ten goede komt. In onze huizenfabriek zijn we bijvoorbeeld niet afhankelijk van het weer waardoor er om deze reden geen bouwvertraging ontstaat.
 
- Korter bouwproces
Omdat alle onderdelen van uw prefab woning alleen nog maar in elkaar hoeven worden gezet, is het bouwproces een stuk korter en dus goedkoper dan bij de bouw van een traditionele woning. Uw prefab woning maken wij al binnen 2 dagen wind- en waterdicht!
 
- Maatwerk
Wij maken geen gebruik van standaard ontwerpen, maar bouwen naar uw wensen. Wilt u uw prefab woning afgebouwd of casco? Elk opleverstadium is mogelijk!

Mogelijkheden prefab woning

Er is voor ieder budget een prefab woning! U kiest bij ons uit een grote variatie aan woningtypes voor de bouw van uw prefab woning. Vervolgens maakt u uw prefab woning helemaal eigen door te kiezen voor de componenten die u belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan onze mogelijkheden voor energiebesparing, de opties voor een onderhoudsvrije prefab woning, of laat uw prefab woning bouwen in houtskeletbouw. Geen mooiere keuze, dan een vrije keuze!

Bekijk onze woningen en referenties om een beeld te krijgen van alle mogelijkheden met betrekking tot uw prefab woning.

Prefab woning bouwen met eigen personeel

Om u de beste kwaliteit te garanderen, bouwen wij uw prefab woningen alleen met eigen personeel. Doordat we zowel de voorbereiding en productie, als de opbouw en afwerking in eigen handen houden, zijn de lijnen kort en kunnen eventuele aandachtspunten snel worden besproken en door worden gevoerd. Deze uitstekende samenwerking binnen ons team resulteert in een vlotte doorlooptijd van de bouw van uw prefab woning en maakt ons dé villabouwer in uw regio.

Prefab woning laten bouwen bij Janssen-Bouw

Heeft u de kans om uw eigen droomhuis te bouwen? Bij Janssen-bouw helpen we u graag bij een onbezorgd bouwproces. Met onze uitgebreide vakkennis en respect voor uw wensen en budget bouwen wij uw droomhuis. Wij leveren jaarlijks vele prefab woningen op zonder opleverpunten waardoor u nog sneller kunt genieten van uw woning. Een prestatie waar we keer op keer trots op zijn!

Ook enthousiast geworden om uw droomhuis te bouwen? Neem contact op 

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.