U wilt een huis bouwen?

Welke stappen doorlopen we wanneer u erover denkt om een huis te bouwen?

Bij Janssen Bouw hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van prefab woningen. U wilt een huis laten bouwen? Bekijk onze website om te oriënteren en informatie in te winnen.

1. Kies een basis voor uw unieke woning

Wij hebben verschillende woningen die we als basis gebruiken om uw unieke huis te ontwerpen. Bekijk onze prefab woningen hier en bekijk welke het dichts bij uw eisen en wensen komt.

2. Bekijk onze referenties

Nadat u onze woningen heeft gezien, kunt u alle mogelijkheden ook al inzien bij onze referenties. Zelfs van de onderdelen, zoals de losse componenten aan de buitenkant van uw huis, hebben we duidelijke afbeeldingen geplaatst op onze referentie pagina. 

3. Vraag onze brochure aan

Nadat u enkele voorbeelden van woningen hebt gezien en onze referenties heeft bekeken is het goed om onze brochure aan te vragen. Hierin vindt u alle informatie en prijzen over de mogelijkheden om uw eigen huis te bouwen. 

4. Kom langs in onze showroom

Nadat u de brochure heeft doorgenomen is het goed om kennis te maken met Janssen Bouw. Wij nodigen u uit in onze showroom waar onze maquettes van huizen staan en waar we alle mogelijkheden met u doornemen. Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij u om een afspraak te maken.

5. Voorstel offerte op maat

Nadat we uw  wensen in kaart hebben gebracht en u een goed gevoel bij ons heeft, maken we graag een offerte op maat voor u. De prijzen van prefab bouw zijn zeker aantrekkelijk te noemen  omdat een deel van het werk in de fabriek wordt gedaan wat de kwaliteit en kosten ten goede komt. 

6. Aanvang project

Na uw akkoord op de offerte starten we aan het definitieve ontwerp van uw woning en gaan we het traject in van ontwerp, productie in fabriek, plaatsing op locatie en de oplevering.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.