Recensie oplevering droomhuis door Janssen Bouw

In 2011 heeft Janssen Bouw dit droomhuis opgeleverd. Het huis is volledig prefab en volgens de wensen van de klant licht en ruimtelijk gebouwd.

"Janssen Bouw was de enige aannemer die de bouwwens in vervulling wilde laten gaan."

oude woning slopenDe eerste kennismaking met Janssen-Bouw was toen het ouderlijk huis waar mijn vader geboren was en mijn oom en tante altijd gewoond hebben werd herbouwd.

We wisten dat de mensen die het huis van mijn oom en tante hadden gekocht het precies hetzelfde wilde laten terug bouwen. Janssen-Bouw was de enige aannemer die deze bouwwens in vervulling wilde laten gaan. Op dat moment hadden wij zelf plannen voor een verbouwing. Toen we eenmaal hadden gezien hoe de nieuwbouw verliep van het voormalige huis van onze oom en tante was de beslissing snel gemaakt.

Janssen-Bouw gebeld en een afspraak gemaakt met Toon. Het voelde gelijk goed. Er was van alles mogelijk een verbouwing conform de tekeningen die we al hadden of zelfs een nieuw huis. We kozen voor een nieuw te bouwen woning.
 

Architect, oude woning slopen en bouwvergunning

De afspraak met de architect, Rob de Leijer, werd gemaakt. Voor dat je eindelijk kunt gaan bouwen dan ben je al de nodige tijd verder. Het bestaande huis moest gesloopt worden en daar heb je dan weer de nodige vergunningen en verklaring voor nodig. Echter werd al keurig verzorg en aangevraagd door de architect.

Op 3 september 2010 kwam dan eindelijk de bouwvergunning van de Gemeente. Dus we hebben direct de telefoon gepakt en Leon gebeld dat hij kon gaan bouwen.
 

Start bouw van het droomhuis!

Voorjaar 2011 werd gestart met de bouw. Eerst de heipalen van 22 meter lang. Daarna het uitgraven en het plaatsen van de kelder was een waar huzarenstukje. 

Op 4 april 2011 dan is het zover…. ’s Ochtends in alle vroegte komt ons huis op een trekker met oplegger de weg ingereden.

houtskelet bouw bij Janssen BouwZo bijzonder dat al deze puzzelstukjes je huis worden. We hadden deze stukken van tevoren ook al gemaakt zien worden in de werkplaats…. onbegrijpelijk dat alles past!

En dan ineens… uit het niets staat er binnen 2 dagen een huis.  Vervolgens gaat het heel snel: glas erin, dakpannen erop, metselen, voegen noem maar op. Wanneer ze binnen alles gaan afwerken lijkt alsof alles langzaam gat maar we wilden zo graag in het huis gaan wonen!


 

Oplevering van prefab woning

Op 9 september 2011 is het zover en wordt ons droomhuis opgeleverd. Een droomhuis is het zeker geworden. Alles is heerlijk lekker licht en ruimtelijk.

De samenwerking met Janssen-Bouw is ons ook prima bevallen. Op dit moment hebben we zeker geen bouwplannen maar mocht dat ooit veranderen: dan zal dat zeker weer met Janssen-Bouw gebeuren.

En dit is ons mooie eindresultaatoplevering prefab droomhuis

Uw eigen droomhuis laten bouwen?

Wilt u ook uw eigen woning laten ontwerpen en bouwen door ons? Bekijk onze referenties zoals de huizen in landelijke stijl en T-kap woningen en neem contact met ons op!

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.