Recensie Janssen Bouw oplevering Willemstad

Janssen Bouw heeft in 2005 een lichtbetonbouw prefab woning opgeleverd in Willemstad bij de familie Knook. Lees de recensie over het traject dat wij samen met de klant hebben doorlopen om tot een goed resultaat te komen.

"De firma Janssen Bouw bood ons uitkomst in het grote aanbod van aannemers."

Het was moeilijk om een aannemer te vinden die aan al onze wensen kon voldoen. Bij het maken van onze keuze zijn we op ons gevoel afgegaan en op de gastvrijheid waarmee we bij Janssen Bouw werden ontvangen.

Janssen Bouw verzorgt alles zoals architect, vergunningen en oplevering

Een groot voordeel van Janssen Bouw is dat zij alles zelf verzorgen: van architect, vergunningen aanvragen bij de gemeente, het uitgraven van de fundering tot en met het opleveren van de woning.
 
Janssen Bouw kan de woning bouwen zoals de klant het graag wilt. De woning kan kant en klaar worden opgeleverd maar ook voor mensen die zelf graag klussen biedt Janssen Bouw uitkomst, de casco woning. Het is allemaal bespreekbaar en de afspraken worden altijd zwart op wit vastgelegd zodat er nooit een misverstand kan ontstaan. Wij kozen zelf voor het sleutelklaar opleveren van onze lichtbetonbouw woning. Onze ervaring is dat de planning en uitvoering zo goed op één lijn lopen dat de bouwtijd heel kort is. Wanneer er vragen of problemen waren tijdens de bouw werd dit snel en keurig netjes opgelost.
 
Ook nu we in ons nieuwe huis wonen ervaren we de goede kwaliteit en nazorg van Janssen Bouw. Indien wij nog een keer gaan bouwen zal het zeker weer met Janssen Bouw zijn, omdat alles duidelijk en netjes tot in de puntjes verzorgd wordt.
 
Familie Knook
Zandkreek te Willemstad

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.