Prachtige T-kapper Prefab woning opgeleverd in Kapelle-Biezelinge

In het mooie Kapelle-Biezelinge hebben de Janssen Bouwers een erg mooie T-kapper opgeleverd. Door de toegepaste kleuren heeft de woning een moderne uitstraling.

Deze T-kap woning is aangepast naar wens van de opdrachtgever. We hebben namelijk extra ruimte gecreëerd op de begane grond. Waardoor er nu ruimte is voor een kantoor en een extra bergruimte met de aansluitingen voor een tweede badkamer.

De uitbreiding op de begane grond, in combinatie met de grondgebonden warmtepomp met topkoeling maken de woning klaar voor de toekomst. Nog een aantal zonnepanelen toevoegen aan de T-kap woning en dan is de woning energieneutraal!

Een aantal opleverpunten deze keer, toch een resultaat om trots op te zijn, als beloning hebben de Janssen Bouwers een kuip vol met lekker gekregen van onze klanten!
En onze trouwe volgers hebben vast al gezien, dat verderop in de straat nog een mooie woning staat.

Bekijk hier de opbouw van een vrijstaande T-kap woning in Kapelle-Biezelinge:

Uw droomvilla realiseren met Janssen Bouw.

Wil jij ook je droomhuis realiseren net zoals de gelukkige bewoners van deze prachtige prefab woning? Bij Janssen bouw heeft u de mogelijkheid om diverse woningen gebouwd in prefab naar eigen ontwerp te laten bouwen. Benieuwd waarom zoveel mensen kiezen voor het bouwen van prefab huizen met Janssen bouw? Bekijk hier alle voordelen van Prefab bouwen.

Liever direct een offerte aanvragen?

Of vraag een GRATIS brochure aan om meer informatie over Janssen-Bouw en Prefab wonen te verkrijgen.

 

T-kapper Prefab woning
T-kapper Prefab woning
T-kapper Prefab woning
T-kapper Prefab woning
T-kapper Prefab woning
T-kapper Prefab woning
T-kapper Prefab woning
T-kapper Prefab woning
T-kapper Prefab woning
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.