Vrijstaande prefab villa opgebouwd in Haring-Numansdorp

1 oktober 2020 heeft Janssen Bouw deze prachtige prefab villa in Haring Numansdorp mogen opleveren. Ondanks de regen was het een heerlijke dag om deze mooie woning op te leveren.

 

De woning, welke als basis is begonnen als een JB2004, is gedurende het project aangepast naar de wensen van de opdrachtgever om zo een unieke vrijstaande woning te creëren met erg veel leefruimte en, dankzij de vele raampartijen, enorm veel lichtinval. De woonkamer van deze ruime prefab woning is gesitueerd op de 1e verdieping, zodat de bewoners van het mooie uitzicht over de dijk kunnen genieten.

De woning is gebouwd in dezelfde straat waar we al eerder twee woningen hebben mogen bouwen, leuk om te zien dat Janssen Bouw woningen op maat bouwt en voor variatie in de straat zorgt.

Janssen-Bouw werkt graag mee aan energie neutrale woningen voor een beter en gezonder klimaat. Deze JB2004 is hier geen uitzondering op! Dankzij een grondgebonden warmtepomp, met topkoeling en geïntegreerde zonnepanelen, is de woning energieneutraal.

 

Als basis begonnen met de JB 2014 en zie hier de opbouw van het uiteindelijke resultaat.

 

Uw droomhuis realiseren met Janssen Bouw

Wil jij ook je droomhuis realiseren net zoals de gelukkige bewoners van deze prachtige prefab woning in Haring-Numansdorp? Bij Janssen bouw heeft u de mogelijkheid om diverse woningen gebouwd in prefab naar eigen ontwerp te laten bouwen. Benieuwd waarom zoveel mensen kiezen voor het bouwen van prefab huizen met Janssen bouw? Bekijk hier alle voordelen van Prefab bouwen.

 

Liever direct een offerte aanvragen?

Of vraag een GRATIS brochure aan om meer informatie over Janssen-Bouw en Prefab wonen te verkrijgen.

 

GRATIS Brochure

 

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.