Opgeleverd: Woonhuis in Oudenbosch

In het mooie Oudenbosch, waar we al veel woningen hebben mogen bouwen, hebben we deze JB 2002 opgeleverd.

Deze prachtige Janssen-Bouw 2002 hebben we op mogen leveren in Oudenbosch. De JB2002 prefab woning is een erg ruime vrijstaande woning welke een ruime entree heeft, welke toegang biedt tot een prachtige woonruimte. De JB2002 prefab woning beschikt over vier ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Dankzij een vaste trap naar zolder, de topgevelkozijnen en de steilere kap, is er een extra bruikbare verdieping gerealiseerd.

Opbouwfilm van een JB2002 woning met vaste trap naar zolder

In onderstaande opbouwfilm laten de Janssen Bouwers zien hoe we deze woning hebben voorzien van een extra verdieping, door een vaste trap, een steilere kap en topgevelkozijnen te plaatsen. De woningen van Janssen Bouw zijn erg flexibel en kunnen naar wens worden aangepast. Zo maken we van uw huis een droomhuis!

 

Uw droomhuis realiseren met Janssen Bouw

Wil jij ook je droomhuis realiseren net zoals de gelukkige bewoners van deze prachtige prefab woning in Oudenbosch? Bij Janssen bouw heeft u de mogelijkheid om diverse woningen gebouwd in prefab naar eigen ontwerp te laten bouwen. Benieuwd waarom zoveel mensen kiezen voor het bouwen van prefab huizen met Janssen bouw? Bekijk hier alle voordelen van Prefab bouwen.

Liever direct een offerte aanvragen?

Of vraag een GRATIS brochure aan om meer informatie over Janssen-Bouw en Prefab wonen te verkrijgen.

 

GRATIS Brochure

Bekijk hier hoe gelukkig de nieuwe bewonders zijn met hun prefab woning!

 

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.