JB 2000 Alphen prefab woning opgeleverd

Op een heerlijke zonnige dag in het voorjaar hebben de Janssen Bouwers deze JB 2000 prefab woning opgeleverd in Alphen. Deze prefab woning is ondanks de beperkte buitenmaten toch enorm ruim. Om de woning voor te bereiden op de toekokmst is een berging geplaatst aan de woning. Deze is voorzien van vloerverwarming en heeft aansluitingen voor een douche en wastafel.

Dat is het voordeel van bouwen met Janssen Bouw. We werken niet met standaard afmetingen en indelingen. In samenwerking en overleg kunnen we de indeling en afmetingen van de prefab woning naar uw wensen aanpassen, zoals bij deze JB 2000 in Alphen.

In deze omgeving is Janssen Bouw nog niet klaar, over een tijd gaan we aan de overzijde een JB2009 prefab woning bouwen.

Bekijk hier de opbouw van een JB 2000 woning in Alphen:

Uw droomvilla realiseren met Janssen Bouw.

Wil jij ook je droomhuis realiseren net zoals de gelukkige bewoners van deze prachtige prefab woning in Alphen? Bij Janssen bouw heeft u de mogelijkheid om diverse woningen gebouwd in prefab naar eigen ontwerp te laten bouwen. Benieuwd waarom zoveel mensen kiezen voor het bouwen van prefab huizen met Janssen bouw? Bekijk hier alle voordelen van Prefab bouwen.

Liever direct een offerte aanvragen?

Of vraag een GRATIS brochure aan om meer informatie over Janssen-Bouw en Prefab wonen te verkrijgen.

GRATIS Brochure

JB 2000 Alphen prefab woning | Janssen Bouw
JB 2000 Alphen prefab woning | Janssen Bouw
JB 2000 Alphen prefab woning | Janssen Bouw
JB 2000 Alphen prefab woning | Janssen Bouw
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.