Gelijkvloerse villa in Wouwse plantage

De Janssen Bouwers hebben voor de kerst nog een prachtige gelijkvloerse villa opgeleverd in Wouwse Plantage. De oplevering van de prefab gebouwde villa was weer een nulpunter! Wat heerlijk om het jaar 2020 op deze manier af te sluiten. De oplettende volger van Janssen Bouw ziet op de foto’s nog een andere prefab woning van ons staan. Een tijd terug is de JB2006 in Wouwse Plantage opgeleverd en over een paar maanden gaan we de derde Jannen-Bouw in dit plan opleveren.

Bekijk hier de opbouw van een vrijstaande gelijkvloerse villa

Bij Janssen Bouw denken we graag met de opdrachtgever mee om een droomhuis te ontwikkelen. Zo kan uw villa op maat worden gemaakt. Na aanleiding van een gesprek kijken we naar uw wensen en behoeftes en stellen we samen een plan op. In dit geval was een gelijkvloerse woning een prachtige uitkomst.

Uw droomvilla realiseren met Janssen Bouw.

Wil jij ook je droomhuis realiseren net zoals de gelukkige bewoners van deze prachtige prefab villa in Wouwse Plantage? Bij Janssen bouw heeft u de mogelijkheid om diverse villa’s gebouwd in prefab naar eigen ontwerp te laten bouwen. Benieuwd waarom zoveel mensen kiezen voor het bouwen van prefab huizen met Janssen bouw? Bekijk hier alle voordelen van Prefab bouwen.

Liever direct een offerte aanvragen?

Of vraag een GRATIS brochure aan om meer informatie over Janssen-Bouw en Prefab wonen te verkrijgen.

GRATIS Brochure

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.